پول شمار ارزان

9 / 10
از 6 کاربر

اولین دستگاه پول شمار توسط شخصی به اسم چی تیان سی در سال 1958 در کشور چین اختراع شد، اما این دستگاه مورد مقبولیت و ثبت جهانی قرار نگرفت، به طوریکه سالها بعد و درسال 1998 اولین دستگاه پول شمار توسط کشور انگلستان رونمایی و به بهره برداری رسید. اکنون کشورهای بسیاری از جمله کشور ما در زمینه طراحی و تولید انواع دستگاه پولشمار و به خصوص پول شمار ارزان قیمت فعالیت می‌کنند. پول شمارها به دو دسته مکانیکی و اتوماتیک تبدیل می‌شوند که هر کدام از آنها تنوع گسترده‌ای دارند، پول شمارهای خودکار یا اتوماتیک برای به حداقل رساندن اشتباهات انسانی و تسریع عمل شمارش به بازار عرضه شدند و یکی از مهم‌ترین و حساس‌ترین وسیله‌های قابل استفاده در بانک ها و مراکز دیگر می‌باشد، که از گذشته تا کنون تغییرات بسیاری را پشت سر گذاشته‌اند و اکنون با ویژگی‌هایی چون تشخیص اسکناس جعلی، سرعت بالای شمارش، سنجش قیمت اسکناس، شمارش اسکناس‌های کهنه و حتی سکه و کاغذ به بازار عرضه می‌شوند. با توجه به این ویژگی‌ها قیمت این دستگاه ها هم بالاتر می‌رود. اگر به دنبال یک پولشمار ارزان هستید باید به سراغ برندهای داخلی با حداقل امکانات نامبرده و ظرفیت‌های پایین شمارش بروید.

ویژگی‌های دستگاه پول شمار

اجزای تشکیل دهنده در انواع پول شمار با توجه به کارایی و قابلیت های آنها متفاوت است، اما به طور کلی هر دستگاه پول شمار متشکل از قسمت هایی چون باکس بدنه، نمایشگر، کیبورد، موتور پول شمار و سنسورهای فرستنده و گیرنده است. پول شمارها در بالا بردن سرعت انجام کار و پایین آوردن خطاهای انسانی نقش بسزایی دارند و اغلب در بانک ها، صرافی ها، موسسات مالی و اعتباری، فروشگاه های بزرگ و صنایعی که حجم تبادلات نقدی در آنها بالاست، استفاده می شوند. از نکات مورد توجهی که در هنگام خرید پولشمار باید به آن دقت کرد می توان به سرعت، دقت، ظرفیت، تشخیص اسکانس جعلی و امکان تغییر تنظیمات پولی اشاره کرد. دستگاه های پول شمار به گونه ای طراحی شده اند که باید به صورت متناوب نسبت به سرویس سنسورها، بادگیری و نظافت آنها اقدام کرد. از نکات حائز اهمیت در بالا بردن طول عمر این دستگاه ها می توان به خاموش کردن دستگاه پس از استفاده، عدم قرار گیری اشیاء خارجی در محفظه و نظافت دستگاه متناسب با کارکرد آن اشاره کنیم.

انواع پولشمار

پولشمار ها در دو نوع پولشمار ایستاده و پولشمار رومیزی در طرح ها و برندهای متنوع به بازار عرضه می‌شوند که نسبت به هم تفاوت های چشمگیری دارند، و به لحاظ دقت، سرعت، حجم مخزن، سورتر اسکانس و... قابل مقایسه نیستند. پول شمار های ایستاده در بانک ها، صرافی های بزرگ و موسسات مالی بیشترین استفاده را دارند، و قیمت آنها هم به مراتب بالاتر از نوع رومیزی است. پول شمارهای رومیزی در دو نوع تسمه ای و غلتکی ساخته شده اند، که نوع غلطکی به علت کیفیت بالای ساخت و دوام بیشتر در بین کاربران محبوبیت بیشتری دارد. پول شمار تسمه ای با ساختاری ساده تر در گروه انواع پولشمار ارزان قرار می گیرند، و بیشترین کاربرد را در صنایع خرده فروشی و فروشگاه های کوچک دارند.

همان طور که در ابتدای متن هم به آن اشاره شد، کشورهای بسیاری در زمینه تولید انواع پولشمار فعالیت می کنند و برندهای متنوعی را به بازارهای جهانی عرضه می نمایند. پول شمار گلوری و بیکسلون از محبوبترین برندهای خارجی هستند، که در کشور ما هم مورد استقبال قرار گرفته اند.  تفاوت پولشمار های ایرانی و خارجی در قیمت، گارانتی  و خدمات پس از فروش آنهاست،که این ویژگی ها هزینه های نگهداری برندهای خارجی را بالاتر می برد، زیرا در کشور ما قطعات اورجینال این دستگاه ها به سادگی یافت نمی شود و شرکت های خدماتی برای تعمیر این دستگاه ها به ناچار از قطعات اوراقی استفاده می کنند. اما امروزه برندهای بسیاری در سطح کشور در زمینه ساخت دستگاه های پول شمار فعالیت می کنند، که با بهره گیری از بالاترین استانداردهای جهانی و تجهیزات روز دنیا، هم تراز با رقبای خارجی خود قرار گرفته‌اند و توانسته‌اند بیشترین سهم فروش  را در بازارهای داخلی از آن خود کنند. پول شمار پارا، پول شمار سایان، پول شمار نیکیتا، پول شمار بانکرز و پول شمار رمو از پرفروش‌ترین پول شمار های داخلی هستند که به علت پایین بودن قیمت و هزینه های نگهداری مورد توجه خریداران قرارگرفته‌اند، بنابراین با خرید پول شمار داخلی با عنوان پولشمار ارزان سال‌ها از بابت سرویس و خدمات پس از فروش این دستگاه ها خیالی آسوده دارید.

عنوان نظر :
نام شما :
ایمیل :